Prijzen

Beste kwaliteit, gratis bezorgd!

Prijzen van graszoden bij Graszoden.com. Prijzen geldig in 2024. Graszoden prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft. Kijk in de tabel voor de prijzen die bij u van toepassing zijn. In Limburg leveren wij de graszoden vanaf 50m2 op donderdag en vrijdag gratis bij u thuis. Woont u buiten Limburg bel of mail dan even voor de bezorgkosten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteit graszoden

Deze uitzonderlijk goede grasmat kenmerkt zich door zijn dichtheid en leeftijd. De mat is ca. 6 maanden tot een jaar ouder dan reguliere kwaliteit en dus vaster en dikker, wat het aanleggen veel eenvoudiger voor u maakt. Deze mat is uitermate geschikt voor de particuliere tuin. De de samenstelling van diverse grassoorten is deze mat geschikt voor zowel siergazon als speelgazon.

Één graszodenrol is precies één vierkante meter.

Aangroeimest

Wij leveren ook aangroeimest. Deze mest zorgt ervoor dat het gras sneller wortelt en dus ook sneller hecht. In deze mest zit geen stikstof zodat er geen verbranding kan ontstaan. Een potje graszodenmest is genoeg voor ca. 35 m2 gras en kost €8,50. Wij adviseren altijd aangroeimest te gebruiken bij de aanleg van graszoden.

Statiegeldpallets

Wij leveren de graszoden op pallets van 50 m2. Voor iedere pallet rekenen wij €10,- statiegeld. Dit geld krijgt u terug zodra u de pallets terugbrengt naar een van onze vestigingen (Tegelen of Beegden). Wij halen de pallets normaal gesproken NIET op.

Natuurlijk gekweekt

Onze graszoden worden op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Door het minimale gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen wordt het milieu zo min mogelijk belast. Dit betekent wel dat er meer kans is op ongewenste natuurlijke organismen in de graszoden. Zo kunnen bijvoorbeeld Engerlingen en onkruidgrassen zoals straatgras niet meer bestreden worden en dus voorkomen in de door ons geleverde graszoden. Goed onderhoud helpt ziektes en plagen in uw gazon te voorkomen!

Bezorgkosten

In Noord- en Midden-Limburg bezorgen wij alle bestellingen vanaf 50 m2 op donderdag en vrijdag GRATIS aan huis. Voor bestellingen onder de 50 m2, of levering op zaterdag rekenen wij €20,- bezorgkosten. In Zuid-Limburg bezorgen wij alle bestellingen boven de 50 m2 op donderdag en vrijdag GRATIS aan huis. Voor bestellingen onder de 50 m2, of levering op zaterdag rekenen wij €40,- bezorgkosten. Voor de bezorgkosten buiten Limburg kunt u altijd even bellen (077-3737000) of mailen (info@faassen.nl).

Betaling

Betaling geschiedt online via iDEAL of bij bezorging contant aan de chauffeur. Wanneer u de graszoden afhaalt bij een van onze vestigingen is het ook mogelijk om te pinnen.
Pinnen bij de chauffeur is vooralsnog NIET mogelijk.