Vragen? Bel direct 077-3737000
of mail info@graszoden.com
Prijzen van graszoden bij Bart Faassen Graszoden. Prijzen geldig in 2019. Graszoden prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft. Kijk in de tabel hieronder voor de prijzen die bij u van toepassing zijn. In Limburg leveren wij de graszoden vanaf 50m2 gratis bij u thuis. Woont u buiten Limburg bel of mail dan even voor de bezorgkosten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
graszoden prijzen 2019 klein

* Beneden 50 m2 €20,- bezorgkosten voor Noord- en Midden-Limburg
* Beneden 50 m2 €40,- bezorgkosten voor Zuid-Limburg

rol losAA kwaliteit graszoden
Deze uitzonderlijk goede grasmat kenmerkt zich door zijn dichtheid en leeftijd. De mat is ca. 6 maanden tot een jaar ouder dan onze normale kwaliteit en dus vaster en dikker, wat het aanleggen veel eenvoudiger voor u maakt. Deze mat is uitermate geschikt voor de particuliere tuin. 


aangroeimest kleinAangroeimest
Wij leveren ook aangroeimest. Deze mest zorgt ervoor dat het gras sneller wortelt en dus ook sneller hecht. In deze mest zit geen stikstof zodat er geen verbranding kan ontstaan. Een potje graszodenmest is genoeg voor ca. 35 m2 gras en kost €7.95.
Sgraszoden pallettatiegeldpallets
Wij leveren de graszoden op pallets van 50 m2. Voor iedere pallet rekenen wij €5,- statiegeld. Dit geld krijgt u terug zodra u de pallets terugbrengt naar een van onze vestigingen (Tegelen of Beegden). Wij halen de pallets normaal gesproken NIET op.BIdeal Betalenetaling
Betaling geschiedt online via iDEAL of bij bezorging contant aan de chauffeur.
Wanneer u de graszoden afhaalt bij een van onze tuincentra is het ook mogelijk om te pinnen.Bezorgkosten
  • In Noord- en Midden-Limburg bezorgen wij alle bestellingen vanaf 50 m2 GRATIS aan huis.
  • Voor bestellingen onder de 50 m2 rekenen wij €20,- bezorgkosten.
  • In Zuid-Limburg bezorgen wij alle bestellingen boven de 50 m2 GRATIS aan huis.
  • Voor bestellingen onder de 50 m2 rekenen wij €40,- bezorgkosten.
  • Voor de bezorgkosten buiten Limburg kunt u altijd even bellen (077-3737000) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).